Най-добрите причини защо да изберете Бърз Заем до Заплата

Може би вече сте опитали всичко, за да се задържите на повърхността.

Може би дори сте обмислили възможността да изтеглите потребителски кредит, но в последствие сте размислили и сте се отказали, заради усложнения процес на кандидатстване. А може би сте помолили приятели и роднини за малко пари на заем, но сте ударили на камък. Това е момента, в който е време да потърсите бърз заем до заплата, който ще ви помогне, точно когато имате най-голяма необходимост.

 

Важно е да запомните, че бързият заем не е дългосрочно решение.  Винаги бъдете сигурни, че ще имате възможност да изплатите заема във възможно най-кратък срок.  Стига да не позволите към заема ви да се натрупат допълнителни лихви и такси изплащането на финансовото задължение ще е лесно изпълнимо и то в кратки срокове.

 

1:  Защо да изберете бърз заем до заплата?

Краткосрочният паричен заем е опция, която може да разреши проблемите с бюджета ви, както в професионален, така и в личен план. Бързият кредит до заплата може да предотврати възникването на по-сериозен проблем.  Сравнително често бързият заем до 399лв. е достатъчна предпоставка за драстична промяна в нечий живот. Това естествено зависи от конкретната ситуация, в която се намира човек, но е важно да разберете, че заема до заплата определено ще промени финансовата ви стабилност в краткосрочен план.

 

2:  С бързият заем до заплата се избягват дългосрочнте плащания

Алтернатива като тази може да ви спести пари в дългосрочен план.  Ако изберете традиционният път и изтеглите потребителски кредит от банка или друга финансова институция, то вие ще погасявате дълга си по-дълго време и съответно оскъпяването ще е по-голямо Банките събират лихви, такси за закъснели плащания и допълнителни такси за обслужване в случай, че не плащате вноската си лично и на място. При бързият заем всичко това е спестено и съответно допълнителните разходи за финансовата услуга са по-малко.

 

3: Бързият заем до заплата за кредитоискателите, които не са одобрени за потребителски кредит

За кредититоискателите, които не отговарят на условията за получаване на потребителски кредит, бързият заем често е най-добрата алтернатива, защото понякога човек трябва спешно да плати сметки или възникнат допълнителни разходи, които трябва да се покрият на момента, в следствие на непредвиден спешен случай. Одобрението винаги е бързо, а целият процес е обяснен ясно. Всички такси по заема, които ще трябва да се заплатят са предварително известни на кандидата за кредит.

Ако кандидатствате за първи път за заем до заплата, това не означава че шансовете ви за одобрение са по-малки, както би било при други модели на кредитиране.

 

4:  Конфиденциалност и сигурност по време на кандидатстване за заем

Вече не се налага да чакате на опашка, за да проверите дали сте одобрен за потребителски кредит от банка. Ще откриете, че получаването на бърз заем до заплата е по-лесно отколкото дори сте си представяли. Целият процес е изключително обезопасен, така че личната информация е точно толкова  защитена от Кредитора, колкото и във всяка банкова институция. Тази услуга е не по-малко надеждна и сигурна от предлаганите банкови продукти, преимуществото обаче е че при бързият заем превода към личната сметка на клиента се осъществява незабавно след одобрение.