Как даваме кредит?

Как да кандидатствам?

Можете да заявите онлайн кредит от Бърза Каса от всяко мобилно устройство – смартфон, таблет или компютър.

Бързо, лесно и удобно - получавате отговор до минути.

Заявете заем в 3 стъпки:

1. Изберете сума и период на кредита. Още преди да сте кандидатствали, знаете колко точно трябва да върнете, използвайки кредитния калкулатор. Ако изберете заем на вноски до 4000 лв., срокът на погасяване е от 2 до 12 месеца. Заем до 1000 лв. е със срок на връщане от 5 до 45 дни.

2. Натиснете бутон „Вземи заем“. Ще бъдете прехвърлени към кратка онлайн форма за кандидатстване. Попълнете я.

3. Ще получите SMS с инструкции как да завършите процеса на кандидатстване. Възможно е служител да се свърже с Вас, ако има допълнителни въпроси.

 

Как да потвърдя заем?

Ще получите SMS  със становище по заявката ви. Ако сте одобрени за заем, е необходимо да потвърдите желанието си за сключване на договор.

Можете да го направите като изпратите SMS на номер 1917 с текст „FER PRIEMAM”. Успешно потвърждение е това, което е изпратено от номера, който сте посочили при кандидатстването.

В получения SMS ще намерите код за потвърждение с 4 цифри. Попълнете го в поле ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ЗАЕМ на началната страница на сайта.

 

Ако сте клиент за първи път, ще бъдете помолени да изпратите сканирано копие на лице и гръб на личната си карта.  Преводът на сумата ще бъде извършен след получаване на сканираните копия.

 

Как да получа сумата?

След като потвърдите договора с SMS, сумата ще бъде наредена по посочената от вас  сметка. За да се извърши успешно банковият превод е необходимо вие да сте титуляр на посочената банкова сметка.

Моля, обърнете внимание, че преводите към сметка в УниКредит Булбанк, Банка ДСК, ОББ, ПИБ и Пощенска банка се извършват в реално време. Преводи извън посочените е възможно да бъдат забавени. В такива случаи, най-учтиво молим да се обръщате към клона на банката, обслужваща вашата сметка. Забавяне на преводи може да има също и когато сумите са наредени в събота, неделя или през официален празничен ден.

Сумата може да бъде изплатена на каса на EasyPay срещу лична карта.