5 идеи за бизнес които да реализираш бързо и с малък бюджет

Днес все повече хора търсят начин да избегнат напрегнатото ежедневие и да се отдадат на занимание, което харесват и би им донесло спокойствие и добри доходи, докато настъпи време за пенсиониране.

За щастие, става по-лесно да започнеш бизнес от нулата без да трябва да похарчиш цяло състояние. По-надолу ще представим нашите 5 предложения за бизнес, който можеш да стартираш с малко пари още сега. Някои от идеите изискват наличие на добра техника и интернет връзка, а други придобиване на определена квалификация...изборът е твой!

Счетоводни услуги

Ако се чувстваш добре в работата с числа и ти харесва да работиш от къщи тази свободна професия може би е подходящ вариант за теб. Не се нуждаеш от специална квалификация, за да започнеш да водиш счетоводство, но ако желаеш подобриш уменията си, можеш да потърсиш подходящо обучение. В интернет можеш да откриеш както подходящ обучителен курс, така и множество безплатни приложения за онлайн счетоводство.

Блогър или влогър

Имаш ли професионални познания в определена област? Ако имаш интерес към пътешествия, мода, готварство или идеи като Направи си сам, защо не го споделиш със света чрез блог или във видео блог? Всичко, от което се нуждаеш са компютър и качествена снимачна техника. Можеш да печелиш допълнително от предлагане на рекламно пространство и изготвяне на рецензии на продукти в твоята платформа.

Онлайн магазин

Ако разполагаш с продукция, но нямаш възможност да инвестираш във физически магазин, персонал и сметки, защо не си направиш онлайн магазин? Освен предимството, че не се нуждаеш от големи бюджети и инвестиция на време, възможностите за онлайн маркетинг и реклама са безгранични. Например физическия обект е чудесен за реклама, но те ограничава като площ и обхват на публиката, докато един онлайн магазин ти дава възможност:

  • Да продаваш в цял свят
  • Да работиш денонощно (буквално да печелиш пари докато спиш)
  • Да организираш промоции лесно и когато пожелаеш
  • Да продаваш между различни платформи например: сайт и страница в социална мрежа
  • Да управляваш маркетингови кампании в Google и други платформи

 

Фризьорски и гримьорски услуги

Ако имаш предишен опит в работата в салон и можеш да правиш прически, но нямаш капитал да започнеш собствен бизнес, можеш да започнеш да го правиш от къщи. Всичко, което трябва да направиш е да съглсуваш откриването на салон у дома с изискванията на законодателството и да започнеш да печелиш. Освен фризьорски услуги, може да предлагаш и други разкрасителни процедури като:

  • Боядисване на коса
  • Удължаване на коса
  • Маникюр и педикюр
  • Грим
  • Масажи

 

Интериорен дизайн

И собствениците на домове, и собствениците на бизнес се нуждаят от интериорен дизайн и услуги свързани с декора, за да придадат визия на пространството, което обитават. Препоръчително, но не и задължително е да имаш диплома или завършен курс, за да разбираш по-добре различните приложения на дома и офиса. През по-голямата част от времето няма да ти се налага да напускаш дома си, но за да опознаеш клиентите и техните нужди ще трябва да организираш няколко делови срещи и да предвидиш определена сума за изготвяне на примерни визии и мостри на материали.

На пръв поглед може да ти изглежда съмнително да изоставиш работата от 9 до 5 ч. и да започнеш свой бизнес, но така ще си дадеш свобода, докато вършиш нещо, което действително ти доставя удоволствие. Интернет направи възможно да подобриш уменията си или да придобиеш нови, както и да започнеш свой бизнес лесно и изгодно.

Ако се нуждаеш от средства за започване на образователен курс, закупуване на техника или материали за продукция, с които да започнеш своето начинание, можеш да се обърнеш към Бърза каса. Ние знаем колко е важно да се чувстваш комфортно и да обичаш това, което правиш, затова подкрепяме всеки, който желае да предприеме предизвикателство и да промени живота си към по-добро.

С Бърза каса можеш да кандидатстваш за заем до 4000 лв., с който да дадеш старт на новите възможности. Избери сума, срок и кандидатствай бързо и безпроблемно онлайн на barzakasa.bg. Ще получиш отговор в рамките на няколко минути.

Започни промяната от днес!