Бърз план за издължаване на бърз кредит

Кандидатстването за бърз заем онлайн е лесно и бързо. Попълвате кратък формуляр с необходимата информация, след което стартира процедурата и получавате парите си до няколко минути. Кредиторите разглеждат подобни кандидатури изключително бързо, т.к. са наясно, че се нуждаете от пари спешно. Целият процес може да приключи до час, ако няма някакви допълнителни спънки.

Когато получите бързия заем вече можете да си отдъхнете и спокойно да се справите с извънредната финансова ситуация. Следващият проблем, с който трябва да се справите, е издължаването и то на взетата от Вас сума и лихвата. Разполагате с кратко време, за да се снабдите с необходимата сума, като най-често до следващата си заплата. Разсрочването на това задължение в продължение на няколко месеца или година не е за препоръчване, т.к. лихвите могат да станат непосилни.

Снабдяването с дължимата сума пари в рамките на кратък срок не е за подценяване. Запознайте се с всички възможности. Някои кредитори могат да Ви позволят разсрочване на плащането за малко по-дълъг срок, но срещу допълнителна лихва. 

Най-добрият вариант е да се издължите със следващата си заплата. По този начин ще си осигурите спокойствие, т.к. няма да изпаднете в просрочие.

Ако все пак не можете да се справите със задължението дори и след заплата (все пак имате текущи разходи, които също следва да покриете), направете план за допълнителни приходи. За разлика от спешната ситуация, в която Ви се наложи да вземете онлайн краткосрочен заем, сега разполагате с повече време. Използвайте го, за да откриете източник на допълнителен доход, който ще Ви помогне да се справите със задължението си. Това може да е почасова работа, поемане на допълнителни смени в работата (ако има такава възможност), а защо не и продажба на вещи, които не са Ви необходими. Разгледайте всички възможности и съставете план за действие.

Плащане с кредитна карта. Ако разполагате с такава можете да я използвате, но в този случай изплащате едно задължение за сметка на друго. Това решение може да сработи ако условията по кредитната Ви карта позволяват издължаване за по-дълъг период и лихвата Ви е по джоба. Въпреки всичко е риск, който следва внимателно да претеглите. Имайте предвид, че е възможно отново да попаднете в ситуация, в която се нуждаете от бърз кредит. В комбинация с дълг и по кредитна карта ще се поставите в още по-трудна ситуация. Съветваме Ви да направите много точна калкулация, след което да пристъпите към действие. Не действайте прибързано.

Колкото по-бързо се издължите, толкова по-добре ще се отрази това на Вашите лични финанси, а и ще можете спокойно да планирате месечния си бюджет и отново да помислите дори за спестявания. Винаги е добре да имате на разположение спестена сума пари „за черни дни“. В случай, че нямате и са Ви необходими спешни пари, можете да се доверите на Бърза Каса.