Идеи къде да посрещнем Нова Година

През по-голямата част от годината очакваме с нетърпение коледните и новогодишни празници, така че те изискват малко планиране. Ето някои съвети, които ще ви помогнат да изберете най-добрата дестинация за новогидшната нощ.

На първо място, изберете дестинация в зависимост от бюджета си, продължителността на престоя и колко човека ще ходят. Ако сте семейство, вероятно ще изберете почивка, която предлага разнообразни дейности за деца и възрастни.  Може би обичате да карате ски заедно и бихте разгледали оферти за България, Сърбия или пък Швейцария .

Ако сте само двама, може би ще предпочетете романтични пътувания  до  Италия – известна с градове като Венеция, Рим, Флоренция, Палермо и Капри. Има много интригуващи неща за двойки във всички европейски столици, така че може би почивка в градски условия би била добра идея.

Ако планирате почивка с приятели, изберете  почивка,  на която ще можете да разпуснете, но също така и да се забавлявате! Сред най-горещите места са гръцките острови и Хърватия с плажовете, често наричани най-красивите в Европа. Ибиса, Барселона, Миконос, Паг и Берлин са сред любимите дестинации за парти тази година.

Ако не понасяте минусовите температури и жадувате за слънце, то тогава може да посрещнете Нова Година в Дубай, Коста дел Сол или Анталия. Точно по това време на годината има големи намаления и отстъпка за подобни дестинации.

След като сте избрали посоката, значи е време да изберете  вид на транспорт и настаняване. Добре е да резервирате възможно най-рано, за да получите най-изгодните сделки, но понякога си заслужава да гледате и за оферти в последната минута. Можете да проверите в интернет за страници за отдаване на жилища под наем.

Ако малко не ви достига ,за да резервирате почивката си, разчитайте на Бърза Каса. Лесно , бързо и дискретно решение при финансова нужда.