Колко е бърз бързият кредит?

Сметките ти нарастват? Нуждаеш се от пари спешно и сега? Какво ще кажеш за втора работа? Не! Бързият кредит е твоето решение!

Кредитите днес не са това, което бяха. Преди, за да изтеглиш кредит бяха необходими седмици в безкрайни процедури на разглеждане и одобрение на документи, проверки на информацията и друга. Сега, благодарение на Интернет тези процеси са сведени до минимум и вече можеш да получиш нужните парични средства до минути.

 

Какво представлява бързият онлайн кредит?

Бързият онлайн кредит е възможност за справяне със спешна ситуация, свързана с непредвиден разход. Този вид кредит обикновено се отпуска за кратък срок от време и е подходящо решение за краткосрочен финансов проблем. Например, спешен ремонт на кола, имот, висока сметка за парно и други. Тези ситуации изникват от нищото и могат да се случат на всеки.

 

Можеш ли наистина да изтеглиш бърз кредит до минути?

Да! С бързите онлайн заеми на Бърза каса, можеш да получиш кредит до минути! Нужно е само да попълниш формата за кандидатстване и при одобрение ще разполагаш с нужната сума по банковата си сметка до минути!

 

Кога мога да кандидатствам за бърз кредит?

Тази услуга е онлайн. Това означава, че можеш да кандидатстваш по всяко време, когато пожелаеш. Така например, ако решиш да кандидатстваш в 3 часа сутринта, няма проблем, попълваш заявката, изпращаш  и готово. Това са само част от предимствата, заради които бързият заем е предпочитан пред друг вид кредити. Всичко се случва, докато стоиш на канапето у дома, пътуваш или си на работа, без чакане и тромави процедури, решението достига до теб до 10 минути!

 

Колко детайлна е формата за кандидатстване?

При онлайн краткосрочните заеми тази форма е много лесна и бърза за попълване. При различните кредитори тя е различно, но най-често се изискват лични данни, адрес, контакт, документ за самоличност и други подобни.

 

Прави ли се проверка на кредитната история?

Заемите до заплата по същество са високорискови сделки за кредитора. Още повече, че услугата се предлага онлайн и единственият начин да се гарантира интереса на кредитора е чрез тази проверка. Целта е да се направи оценка на риска за конкретния случай. Въпреки това всеки кредитор има собствени изисквания към оценката, които включват и други данни и критерии, на които се базира изготвянето на финалното решение за одобрение на заема.

 

Как и кога изплащам бързият заем?

Въпреки, че бързия кредит се предлага онлайн, той е обвързан с договор и общи условия, които са различни при всеки кредитор и включват информация за вида на кредита, срока, падежната дата и други. Можеш да определиш падежа на кредита, т.е. в какъв срок ще погасиш заема до заплата или кога ще изплащаш вноската при заема на вноски. Погасяването обикновено се извършва, чрез банков превод по сметка на кредитора.

Бърза каса предоставя възможност да избереш удобна за теб банкова сметка за извършване на превода, както и други начини за разплащане, като в офис на EasyPay, чрез киоск на Cashterminal. Важното в случая е да спазиш срока и да изплатиш кредита навреме.