Нямате трудов договор? Нямате проблем, ако ви трябва онлайн кредит

Краткосрочният онлайн кредит е един от съвременните инструменти за излизане от спешни финансови ситуации, при които имаме нужда от незабавни средства, с които не разполагаме в момента. Популярността на този метод за справяне с финансови проблеми, идва от факта, че е изключително удобен за използване и е леснодостъпен – просто сядате пред компютъра и попълвате една кратка бланка, до 5 минути получавате отговор на кандидатурата си, а след около няколко часа парите са по сметката ви. Без да обикаляте офиси, без да попълвате хиляди документи, без да обезпечавате заема с имущество или да си търсите поръчители.

Но най-популярното предимство на краткосрочния онлайн заем е това, че е достъпен за кандидатстване и одобрение от хора, които по принцип не биха били одобрени за банков кредит. В случая става въпрос за безработни, жени в майчинство, както и хора, които нямат трудов договор.

Точно на последните ще обърнем малко повече внимание.
Всички знаем за ситуацията със заетостта в държавата ни и сме наясно какво е положението. По тази причина всеки е бил или познава някой, който е бил в ситуация да има работа, но да няма трудов договор, тъй като работодателят му не може или не иска да си позволи разходи за осигуряване. Тази ситуация реално не е по-лоша от това да нямаме работа, но все пак носи със себе си и някои неудобства. Като оставим настрана факта, че главният проблем е липсата на осигуряване по трудово възнаграждение, следващото неудобство идва от това,че банките биха отказали кредит на човек без трудов договор, в много голяма част от случаите.

А тежките финансови проблеми дебнат отвсякъде. Дали ще е спешен ремонт на дома или на колата, която е нужна и за да се стигне до работа, освен всичко друго. А понякога се случва и да трябват пари за покриване на медицински разходи, които са високи, както всички знаем. Така, инцидентният разход може да ни свари неподготвени, а именно, след като вече сме използвали последната си заплата да платим сметките и да се погрижим за препитанието на семейството, а до следващото трудово възнаграждение има доста време. Така се поставяме в трудна ситуация – парите, които ще получим след няколко седмици, ни трябват веднага, без нито ден закъснение. Познати, приятели, роднини – не всички са в цветущо финансово здраве, така че заемът от приятел отпада, не искаме да натоварваме други хора с личните си проблеми, все пак. Спестяванията не са достатъчни за покриване на разхода, а банките няма да отпуснат кредит на гражданин без трудов договор, тъй като в техните очи той няма средства за да си изплати кредита.
Но при онлайн краткосрочните кредити няма такъв проблем, а парите може да са по сметката ви до края на деня. След това връщате заема с получаването на следващата си заплата, без да се обвързвате с дългогодишни месечни вноски.

Ако и вие имате спешен разход, който не може да почака до следващата заплата, и по една или друга причина смятате, че банките няма да ви отпуснат нужните средства, винаги можете да се свържете с Бърза Каса, за да получите нужното разбиране и финанси.