Не чакай заплатата, за да се насладиш на живота

На всеки се е случвало да очаква заплатата, за да си позволи някои малки удоволствия. Причината е, че най-често не разполагаме с нужната сума в конкретния момент, за да си купим желаното. И не ни остава друг избор, освен да чакаме до заплата.

Може да става въпрос за всичко - от кратка ваканция със семейството в планината или на морето, до страхотна джаджа, която в момента е с голямо намаление.

Каквато и да е твоята причина да отлагаш желаното, често именно така се изпускат много изгодни възможности и оферти. Докато вземеш заплата, офертата за почивка може да е изтекла или пък намалението на джаджата да е приключило, или да е изникнал друг разход, който е по-неотложен.

Но има начин да получиш всички тези неща. Как? Чрез онлайн краткосрочен заем. Няма нужда да молиш приятел за заем или да преминаваш през дългите и сложни процедури за кредит от банката. Точно в такива моменти бързите заеми идват на помощ.

 

Какво всъщност е бързия онлайн заем?

Краткосрочният кредит, още известен като “пари до заплата” или “бързи пари”, е заем, който се отпуска за кратък срок с относително висока лихва. Сумата може да варира от 50 до 1000 лв. Този кредит може да те избави от трудни ситуации, когато се нуждаеш спешно от пари за разход, който не търпи отлагане.

 

Как можеш да се сдобиеш с такъв заем?

Най-лесно и бързо можеш да кандидатстваш онлайн. Има различни опции, като е нужно да отговаряш на няколко основни изисквания:

  • да си на възраст между 18 и 70 години;
  • да притежаваш българско гражданство;
  • да можеш да се издължиш в срок до 45 дни.

 

Тези условия могат да варират при различните доставчици. Конкретно изброените отговарят за Бърза каса, където можеш да получиш сума до 1000 лв. с одобрение до 10 минути.

Още по-добрата новина е, че ако си НОВ КЛИЕНТ можеш да се възползваш от специална оферта за БЕЗЛИХВЕН първи заем!

Всичко, което трябва да направиш, е да попълниш онлайн заявка за кандидатстване. Следва кратка процедура по одобрение и можеш да разполагате с нужните пари в същия ден.

 

Какви са предимствата?

  • на първо място, получаваш бързо нужните пари. Това е особено важно, когато се нуждаеш от тях спешно;
  • не се обвързваш в дългосрочен план, защото издължаването е в кратък срок;
  • кандидатстваш онлайн, докато стоиш удобно на дивана вкъщи;
  • не са необходими безброй критерии, които следва да покриеш;
  • дискретни са и не те поставят в неудобна ситуация;
  • не е необходимо да имаш доказуем доход – може да се възползваш от услугата, дори ако си пенсионер, безработен или в майчинство;

 

Ако решиш да се възползваш от бърз онлайн кредит, не забравяй да се издължиш навреме, за да избегнеш допълнителни такси и лихви за забава, а и ще можеш да разчиташ на лесно и бързо одобрение отново, в случай на необходимост затова, че заема е обслужен коректно.