Наръчник за подаръци за Свети Валентин за Нея и Него

Няма друг празник осеян с толкова много възможности и в същото време с толкова много рискове да попаднеш в капана на еднообразието и клишетата в избора на подарък за любимия човек. Дори по време на романтичната вечеря остава въпросът – цветя или шоколадови бонбони? Свещи и червено вино или розе?

Изборът е твой, но ето кои са нашите топ предложения за най-красивите букети и тематични подаръци за Нея и Него за Деня на влюбените.

За Нея

В зависимост от качество, стил, практичност, нашият наръчник ще те зареди с доза вдъхновение и идеи за подарък за бюджет от 200 – 3500 лв., с които да зарадваш твоята любима.

Шикозен букет

Повечето дами не само харесват цветята, а имат и такива, които биха обожавали да получат. Тъй като букетът за празника влиза в категория „клише“, ти предлагаме да излезеш от рамката като инвестираш (по-възможност) малко повече пари  за необикновен букет.

Ако не знаеш кое е любимото цвете на твоята половинка, винаги можеш да заложиш на розата. Пазарът за цветя изобилства от варианти на червени, розови, бели и други цветове рози. Ако искаш букетът ти да направи истинско впечатление и да си осигуриш поне 1 благодарствено отбелязване в социалните мрежи, заложи на по-висок бюджет за букет от нечетен брой трицифрено число рози.

Друг начин да избягаш от клишето е да потърсиш различна и оригинална композиция. Много магазини за цветя вече предлагат букети в различни форми от такива във вид на мече до истински произведения на изкуството. А ако си сигурен, че няма да сгрешиш с избора на по-ексцентричен букет ти предлагаме да поднесеш един от актуалните напоследък т.нар. „ядливи букети“, които представляват комбинация от плодове, зеленчуци и цветя.

Бонус: Поръчай доставка до офиса на твоята половинка или я изненадай у дома.

Ръчно изработени шоколадови бонбони

Американският журналист Чарлз Шулц е казал „Всичко от което се нуждаете е любов. Но и малко шоколад не вреди“.
Тъй като напълно подкрепяме тази теория ти предлагаме да поднесеш оригинална селекция луксозни ръчно изработени шоколадови бонбони.

Избери от марципан, ганаш, пралини или защо не направиш романтичен надпис върху огромен шоколадов блок?

За Него

Подари уникален стил

Търсиш модерен, естетичен и нестандартен подарък за ценители? Твоят половинка ще остане изненадана от находчивостта и усета ти за стил, ако подариш дървен часовник, папийонка или аксесоар за уиски. Ето и нашите находки, които могат да ти помогнат в избора на перфектия подарък за твоя любим.

Избери един или направи комплект еко подаръци от дърво от PMwood, Wewood, Esteto. Портфейл, очила, часовник или папийонка, изборът е твой!

А защо не избереш оригинален подарък от WooWhiskey – първата компания в света, която произвежда лични аксесоари за уиски и на това отгоре българска! С кубчета от дъб за автентичен аромат, нано отварачка за бутилки или стоманена подложка за чаша ще накараш любимия ти човек да се почувства наистина специален.

Ваучери за романтична почивка

В днешното забързано ежедневие всеки има нужда от бягство с любимия човек, а какъв по-подходящ повод за това от Свети Валентин? Много авиокомпании предлагат специални оферти за празника, но ако не успееш да се справиш с оставащото време, винаги можеш да закупиш ваучера и да организираш романтичната почивка в по-удобен момент.

Нискотарифната компания Ryanair предлага възможност да създадеш тематичен персонализиран ваучер, който да адресираш с любовно послание до твоята половинка.

Друга голяма авиокомпания Qatar Airways прави огромна промоция по повод Свети Валентин. Ако си склонна да отделиш по-голям бюджет за мечтаната екзотична екскурзия с любимия, сега е момента да го направиш. Избери полет до Малдивите, Тайланд, Сингапур, Виетнам, Филипините и много други дестинации в Азия и Африка и не забравяй офертата важи до 14-ти февруари!

Ако вече имаш предпочитания за подарък...

Независимо дали ще последваш някой от нашите съвети за подарък или имаш собствена идея, която искаш да реализираш, можеш да разчиташ на нас, ако се нуждаеш от допълнителни средства, за да я осъществиш.

Остава съвсем малко до Свети Валентин, затова побързай и вземи бърз кредит от Бърза каса и сбъдни мечтата си за идеален празник. Избери някой от нашите онлайн кредити, спрямо твоите нужди и кандидатствай бързо и лесно с отговор до 10 минути на barzakasa.bg.

Желаем ти незабравим Свети Валентин!