Полезни съвети, ако ще кандидатствате за кредит

1.Прочетете Общите условия

Преди да вземете заем, не забравяйте да прочетете всички договори и Общи условия, свързани с кредита. Обърнете внимание на дребния шрифт, а не само на погасителния план.

2.Кредитът е задължение

Преди да кандидатствате за кредит помислете внимателно дали имате нужда от пари, и дали ще можете да погасите сумата в определения срок.

3.Комуникирайте с кредитната компания

Трудно ви е да си изплатите кредита навреме? Свържете се с отдела за връзка с клиента, за да информирате компанията. Игнорирането на проблема няма да го премахне и може да ви доведе до лош кредитен рейтинг в бъдеще. Също така трябва да се свържете с кредитора, ако данните ви за контакт или други обстоятелства около кредита са се променили.

4.Не забавяйте плащания

Може да ви изглежда удобно да отложите плащане преди Коледа, за да намалите общите си разходи, но това обикновено означава удължаване на срока за плащане и ще направи кредита ви по-скъп в дългосрочен план.

Бърза Каса винаги е на разположение за Вас, така че не се колебайте да ни се обдите на телефон 0700 1088. Ще ви дадем информация за всичко, от което имате нужда от финансова подкрепа. Междувременно можете да се запознаете с нашите продукти заем до заплата и кредит на внски от тук.