Какво да не правиш, когато си решил да вземеш бърз кредит

 

 

На всеки се е случвало да остане без спестявания преди заплата. Това е ситуация, която се случва често в днешно време. В такива моменти много хора се обръщат към бързите кредити и след това ги погасяват на заплата. Има обаче и такива, които срещат трудности с издължаването им, затова решихме да ти дадем няколко съвета за това какво да НЕ правиш, когато си решил/а да вземеш онлайн краткосрочен кредит.

Както знаеш, бързите заеми са временна мярка при спешни ситуации. Потребители, които използват този вид кредити за справяне с по-големи и по-дългосрочни дългови проблеми, могат да изпитат сериозни затруднения с изплащането им.

1.    Не вземай краткосрочен заем, ако не си сигурен/а, че можеш да се справиш с издължаването му. Тези заеми могат да струват скъпо, ако ги просрочиш.

2.    Бъди внимателен/а и вземай заем само когато си сигурен/а, че можете да се издължите. Някои кредитори могат да предложат погасителен план, ако изпитваш затруднения с плащанията, но това е крайна мярка. Обикновено тази опция включва допълнителни лихви и такси. Въпреки това повечето кредитори ще ти помогнат да намериш начин да се издължиш. Тази опция се предлага от повечето кредитори, но има известни ограничения. Съветваме те да се свържеш с кредитора си, за да обсъдите възможните варианти.

Добрите кредитори нямат за цел да направят живота ти по-труден и ще направят всичко възможно, за да ти помогнат. Въпреки това, целта ти е да се издължиш колкото се може по-бързо.

3.    Преди да се обвържеш с бърз кредит, помисли добре дали наистина се нуждаеш от този заем. Винаги е добре да направиш сметка на точната сума, която ти е необходима за следващия месец. След това сметни каква сума ще трябва да заделиш. Това е сумата, която ще трябва да използваш, за да се издължиш.

Ако тази сума е по-голяма от заема, означава, че ще се справиш. Ако, обаче, заема е по-голям, бъди внимателен/а. Краткосрочният заем може да ти помогне в кратък срок, но може и да направи ситуацията ти значително по-трудна в дългосрочен план.

Онлайн бързите кредити все още набират популярност. Хиляди хора кандидатстват и получават бързи пари всеки ден. Докато някои от тях изпитват затруднения с този вид кредит, други използват кредитите до заплата по предназначение, а именно вземат пари бързо, в спешни ситуации, които могат да върнат също толкова бързо.

4.     Ако се замисляте за онлайн заем до заплата, нашият съвет е да се посъветваш с хора, които успешно са ползвали тази услуга. Поинтересувай се сред множеството онлайн форуми, в които можеш да намериш полезна информация и мнения на клиенти.

Бърза каса е онлайн кредитор, който ти предлага заем до заплата за суми от 50 лв. до 1000 лв. за срок на погасяване от 5 дни до 45 дни. Кандидатстването е безплатно, може да се направи от всяко устройство, свързано с Интернет, което го прави удобно, дори, когато си в движение. Решението се получава в рамките на 10 минути, а при одобрение парите получаваш в същия ден.

А за всеки нов клиент Бърза каса има специално предложение - безлихвен първи заем до 30 дни!

 

Възползвай се сега!