Краткосрочните кредити – FAQ

Нуждаеш се спешно от малко пари в брой? Ако се обмисляш да изтеглиш краткосрочен кредит, вероятно имаш въпроси, които те вълнуват и чиито отговори ще се постараем да намерим в следващите редове:

 

Какво представляват онлайн заемите до заплата?

 

Онлайн краткосрочните кредити са парични аванси, предназначени за широк кръг потребители. Тези заеми се отпускат за кратък период и за сравнително малки суми. Лихвите по тях са високи, защото нямат обезпечение и се класифицират като високорискови. Въпреки това те са светкавично бързи и с тях можеш да получиш необходимите пари до минути.

 

Кой може да кандидатства за бърз кредит?

 

За да кандидатстваш за бърз онлайн заем е необходимо да си на възраст между 18 и 70 години и да си български гражданин. Не е необходимо обезпечение или доказуем доход. За кредита могат да кандидатстват безработни, пенсионери, жени в майчинство или самонаети лица, т.е. на практика всеки може да кандидатства и да получи краткосрочен заем от Бърза каса.

 

Как се кандидатства?

 

За да кандидатстваш за онлайн заем до заплата е необходимо да попълниш краткия онлайн фомруляр. Той съдържа лична информация за теб, като име, ЕГН, възраст, адрес и др. Попълването отнема няколко минути, след което заявката ти е приета.

 

Каква сума да изтегля?

 

Тъй като бързите кредити се отпускат за кратък срок, то максималните им суми не са високи. Започват от 50 лв., а лимитът им варира при различните кредитори. Ако максималната сума на избрания от теб кредитор не ти е достатъчна, то е възможно да се нуждаеш от друго решение. Ние от Бърза каса можем да ти съдействаме с микро заем до 1000 лв. и с кредит на вноски до 4000 лв.

По какъв начин се изплащат тези кредити?

 

Изплащането на бързите заеми е също толкова лесно, колкото и получаването им. Можеш да избереш един от следните варианти: превод по банковата сметка на кредитора или чрез каса на EasyPay.

 

Каква е цената на краткосрочния кредит?

 

Цената, която ще трябва да платиш за тази услуга е под формата на лихва. Тя може да варира при различните кредитори, но обикновено е между 40-50% ГПР. ГПР или Годишен процент на разходите е основната величина за измерване на лихвата. Този процент може да ти се струва висок, но той се изчислява на годишна база и това е причината да ти се струва по-висок. Нашият съвет е да следиш номиналната стойност на лихвата, за да добиеш по-ясна представа за цената на кредита.

Ползите от краткосрочните онлайн заеми са много, но само ако се използват по предназначение. Само тогава ще можеш да извлечеш максимума от тези услуги.

Ако се нуждаеш спешно от пари, разчитай на Бърза каса. Заяви твоя бърз кредит до 4000 лв. с няколко клика 24/7. Разглеждането на заявката ти ще отнеме до 10 минути, след което ще получиш нашето становище, а при одобрение ще разполагаш със сумата още в същия ден.